referenties

Wij zijn er trots op dat onze uitzendkrachten én opdrachtgevers bevestigen dat wij onze beloftes waarmaken. Hoe onze opdrachtgevers Hartman Uitzendburo in de praktijk ervaren blijkt uit onderstaande referenties.

Bedrijf Logistiek
“Sinds enkele jaren is Hartman Uitzendburo een betrouwbare partner voor onze vestiging in Rotterdam. Dit uit zich in het bijzonder voor wat betreft de goede communicatie met de medewerkers van Hartman Uitzendburo. Levering van geschikte kandidaten en een goede opvolging van de gemaakte afspraken helpen ons om onze bedrijfsprocessen op een zeer hoog niveau te houden.”

Bedrijf Haven
“Hartman Uitzendburo selecteert voor ons gekwalificeerde kandidaten die goed blijken te functioneren in de beoogde functie. Dit resulteert meer dan eens in een meer duurzaam vervolg op de tijdelijke arbeidsrelatie.”

Bedrijf Expeditie
“Onze ervaringen met Hartman Uitzendburo, vestiging Arnhem zijn zeer goed. Er is veel persoonlijke attentie, de opdrachten worden door de uitzendkrachten goed uitgevoerd. De medewerkers van Hartman Uitzendburo zijn altijd bereikbaar of bellen indien nodig zeer snel terug.”

Bedrijf Tribunebouw
“Hartman Uitzendburo bewijst zich ruim twintig jaar als volwaardig partner van ons bedrijf. Hartman Uitzendburo is een vertrouwd gezicht bij ons en verzorgt tijdelijke medewerkers op maat, wat een tevreden klant oplevert.”

Bedrijf Logistiek
“Jarenlange samenwerking die vruchten afwerpt. Sinds de verhuizing van onze organisatie naar de Maasvlakte werken wij tot volle tevredenheid samen met Hartman Uitzendburo. Door deze jarenlange samenwerking weet Hartman precies in te schatten welke tijdelijke medewerkers wij nodig hebben.”

Bedrijf Haven
“Met veel waardering hebben wij de afgelopen jaren de werkzaamheden van Hartman Uitzendburo gevolgd. Hartman Uitzendburo heeft de afgelopen jaren laten zien dat zij een betrouwbare en vakkundig uitzendbureau voor onze firma is geworden.”

Een afspraak met Hartman Uitzendburo maken? Neem contact met ons op. Wij gaan graag voor uw bedrijf aan de slag.

Copyright Hartman Groep ©2023 | "all rights reserved"