referenties tent- en tribunebouw

Aalster Tentenbedrijf Van der Werff test
Aalster zorgt landelijk al meer dan 45 jaar voor hoogstaand en deskundig onderdak. Als echte tentenverhuurder weet Aalster wat de klant nodig heeft en kunnen zij dit vertalen naar de juiste samenstelling van tenten voor een event. Tevens kan Aalster de gehele inrichting voor de tent verzorgen (stoffering, verlichting, verwarming, meubilair en dergelijke). De tenten van Aalster worden door heel Nederland ingezet bij beurzen, evenementen, festivals, bedrijfsopeningen, bruiloften, paardenconcours en privé feesten. De tenten zijn multifunctioneel, overal inzetbaar en zijn gekeurd en voldoen aan de strengste normeringen.

De Boer Tenten
De Boer Tenten heeft een lange geschiedenis en een toonaangevende kennis in het overdekken van topevenementen en in het voorzien van efficiënte, commerciële tent toepassingen over de gehele wereld. De Boer Tenten heeft een inventief portfolio van flexibele en snel monteerbare toepassingen, met een goede balans tussen mens, aarde en prestatie. De Boer Tenten gaat voor de ultieme klanttevredenheid en dat is de drijfveer om een betrouwbare, professionele en betrokken partner te zijn.

Schuurmans Verhuur
Met ruim 35 jaar ervaring levert Schuurmans Verhuur tenten en aanverwante artikelen voor particulieren, bedrijven en diverse evenementen. Heeft uw organisatie extra ruimte nodig, dan bent u bij Schuurmans aan het juiste adres. Naast aluhallen, frametenten en partytenten, verhuurt Schuurmans ook stoelen, tafels, serviezen, aankleding, kachels en dergelijke. Door middel van goed overleg, zorgen alle medewerkers van Schuurmans dat voor de opdrachtgever alles perfect verloopt.

Een afspraak met Hartman Uitzendburo maken? Neem contact met ons op. Wij gaan graag voor uw bedrijf aan de slag.

Copyright Hartman Groep ©2022 | "all rights reserved"