referenties logistiek

DB Schenker Logistics
DB Schenker houdt zich bezig met de transport- en logistieke activiteiten van Deutsche Bahn. De logistieke tak van DB is op basis van inkomsten en prestaties de op een na grootste aanbieder van transport- en logistieke diensten ter wereld. Via de afdeling Transport en Logistiek neemt DB een vooraanstaande positie in op het gebied van wereldwijde lucht- en zeevracht. DB Schenker beschikt over een wereldwijd netwerk gericht op tevreden klanten, kwaliteit en duurzaamheid. DB Schenker staat voor topprestaties, een optimale dienstverlening en veiligheid, ongeacht hoe complex of uitgebreid de logistieke taken en vereisten zijn.

Tunderman Logistics
De Tunderman Group onderscheidt zich door het leveren van maatwerk bij alle vormen van de dienstverlening. De Tunderman Group is een sterke speler in Transport, Distributie, Logistics en Warehousing en biedt het full-service pakket met logistieke diensten. Het van origine familiebedrijf richtte zich, vanaf de oprichting in 1972, op de complete logistieke afhandeling van en naar Groot-Brittanië. De Tunderman Group is uitgegroeid tot één van de grote onafhankelijke spelers in de logistieke wereld met services van en naar heel Europa.

Sluyter Logistics
Sluyter Logistics is een logistieke dienstverlener die actief is op het gebied van zee- & luchtvrachtgroupage (LCL), distributievervoer, warehousing, dedicated vervoer en container transport (FCL). Binnen de wereld van transport en logistiek geldt Sluyter Logistics als een onderneming met veel kennis en ervaring. Sluyter Logistics heeft een duidelijke spilfunctie in de transport- en logistieke handelingen binnen West -Europa.

Transport a. hartrodt
Vanuit Ridderkerk is Transport a. hartrodt actief met het zeevervoer van en naar Rotterdam. Het luchtvervoer wordt gedaan vanuit een aparte vestiging in Lijnden bij Schiphol. Douane inklaringen, fiscale vertegenwoording voor BTW heffing en transport verzekeringen zijn onder meer onderdelen van de dagelijkse activiteiten. a. hartrodt beschikt over een douaneloods waarin containers worden gelost en geladen en goederen worden opgeslagen en klaargemaakt voor verdere distributie. Met eigen vrachtvervoer worden ook goederen in Nederland afgeleverd en opgehaald. Voor zeevervoer is a. hartrodt niet aan bepaalde producten gebonden. Het heeft zich in de afgelopen jaren wel op het verkeer naar Rotterdam gespecialiseerd in het vervoer van wijn uit de nieuwe wereldlanden, waarin de samenwerking met eigen kantoren een voorname rol speelt. a. hartrodt is reeds actief in Nederland sinds het begin van de vorige eeuw. In 1994 verliet het Rotterdam en maakte het de stap naar Ridderkerk. Daar opende men een nieuw kantoor en startte tevens de eigen loodsactiviteiten.

Neele-Vat Logistics
Neele-Vat Logistics is één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam. Het familiebedrijf beschikt over vestigingen: in Rotterdam (Hoogvliet, Maasvlakte en Botlek), Amsterdam, Duiven, Coevorden, Vantaa (Finland), Rovereto (Italië), Zeebrugge (België), Praag (Tjechië), Moskou (Rusland) en Oradea (Roemenië). Neele-Vat Logistics verzorgt Europees wegtransport, fysieke distributie, opslag en overslag, douaneformaliteiten, expeditie, express zendingen en zeevracht. De distributiecentra (160.000 m2) van Neele-Vat Logistics zijn centraal gelegen bij de containerterminals in Rotterdam, Amsterdam en Zeebrugge.

Een afspraak met Hartman Uitzendburo maken? Neem contact met ons op. Wij gaan graag voor uw bedrijf aan de slag.

Copyright Hartman Groep ©2023 | "all rights reserved"