referenties haven

Van der Vlist Moerdijk
Van der Vlist is vanouds vertrouwd als specialistische transporteur van buitenprofiel goederen en ladingen. Aangezien de klantenkring meer en meer waarde hecht aan een dienstverlener van kwaliteit, vallen hun behoeften bij het zoeken naar een betrouwbare logistieke partner verder uiteen. Coördinatie van zowel lijn- als charter, lucht- en zeevrachtbehoeften, containers, spoor- en standaard transport behoren tot de diensten die Van der Vlist aanbiedt. Een combinatie van expertise, eigen materieel en een netwerk van competente partners, stelt Van der Vlist in staat diverse methoden te combineren om een compleet logistiek pakket aan te bieden.

International Lashing Service (ILS)
Met meer dan 25 jaar ervaring is International Lashing Service uitgegroeid tot een betrouwbare multifunctionele havenpartner. De hoofdactiviteit behelst de lashing & securing van diverse lading in de Nederlandse havens: van stukgoed tot containers en speciale projecten. Daarnaast is ILS gespecialiseerd in stuwadoors activiteiten en beschikken zij over een ruim en direct leverbaar assortiment aan materialen. Bij alle werkzaamheden van ILS vormen kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit de belangrijkste pijlers. ILS is het hele jaar door operationeel, zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag.

Havenservice J.M.R. van der Meer
Havenservice J.M.R. van der Meer B.V. is een professioneel dienstverlenend bedrijf dat actief is in de Rotterdamse en overige Nederlandse havens en in België. Grote klanten uit binnen- en buitenland maken al jaren met veel succes en naar volle tevredenheid gebruik van dit puur Rotterdamse bedrijf. De werkzaamheden variëren van het laden en lossen van zakgoed tot het behandelen van non-ferro goederen. Ook is Havenservice J.M.R. van der Meer gespecialiseerd in het stuffen en strippen van containers. Als een van de weinige bedrijven op dit gebied is het nog in staat met de hand het laden en lossen van stukgoed te verzorgen.

Van Pelt & Schreijer
Van Pelt en Schreijer is gespecialiseerd in de behandeling van stukgoed in alle vormen en maten bij elk type overslag. Van Pelt en Schreijer is actief sinds 1954. De meer dan vijftig jaar van haar bestaan zijn wellicht het belangrijkste bewijs van kwaliteit, aanpassingsvermogen en kundigheid. Van Pelt en Schreijer is een interessante partner voor aanname van een afgerond geheel aan werkzaamheden.

Verbrugge International
Verbrugge International is een toonaangevende havenoperator en transporteur in het strategisch hart van Noordwest-Europa. Vanaf de start in 1958 is Verbrugge International gespecialiseerd in distributie, opslag en overslag van diverse goederen. Naast de ruime en kwalitatief uitstekende opslagmogelijkheden in Terneuzen, Vlissingen en Zeebrugge biedt Verbrugge International een breed scala aan ondersteunende diensten, zoals short- and deep sea chartering, haven- en vrachtagentschap, expeditie- en douanediensten.

Een afspraak met Hartman Uitzendburo maken? Neem contact met ons op. Wij gaan graag voor uw bedrijf aan de slag.

Copyright Hartman Groep ©2022 | "all rights reserved"